Brother all-in-one tintes printeri iegūst Apple AirPrint atbalstu
Publicēts 31. janvārī, 2012.
Brother padara dzīvi vieglāku Apple ierīču entuziastiem, piedāvājot AirPrint atbalstu noteiktos printeru modeļus. Apple iPhone, iPad un iPod Touch ierīču īpašniekiem tagad iespējams izdrukāt e-pastus, tīmekļa lapu ekrānšāviņus un attēlus bezvadu režīmā, izmantojot vienu no pieciem populārajiem Brother all-in-one printeriem.

Pateicoties draudzīgajai cenu politikai un augstajam kvalitātes līmenim, Brother all-in-one tintes printeri ir populāri kā mājas lietotāju vidū, tā arī tiek plaši izmantoti birojos. AirPrint lieliski noderēs arī pieredzējušiem iPad lietotājiem darbā ar atskaitēm un prezentācijām.

Brother ierīces, kuras atbalsta AirPrint - DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-J430W un MFC-J625DW. Iekārtu cenas svārstās no 74 līdz 115 latiem.

Apple iPhone, iPad un iPod Touch automātiski atradīs minētos Brother all-in-one printerus, ja iekārtas atrodas vienā tīklā, nav nepieciešama nekāda draiveru instalācija. Kamēr notiek printēšana, ar Apple ierīci iespējams paralēli veikt citus darbus.

Brother DCP-J925DW ir viens no pieciem Brother all-in-one printeriem, kas nodrošina drukāšanu bezvadu režīmā no Apple iPhone, iPad, iPod Touch izmantojot Apple AirPrint.

*Lai izmantotu AirPrint, nepieciešams atjaunināt printera programmatūru. Jaunākā programmatūra atrodama un lejupielādējama Brother risinājumu centra mājaslapā – www.brother.com


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: